Definitief ontharen

Effectieve ontharing met professionele, pijnloze laserbehandelingen in Rotterdam.
Meer informatieAfspraak maken

Snel van ongewenste haargroei af?

Heeft u last van (ongewenste) haargroei en lukt het niet om daar vanaf te komen? Wilt u nooit meer hoeven scheren of pijnlijk waxen? Dan heeft Beauty Femme Rotterdam de oplossing. Wij bieden vrijwel pijnloze laserbehandelingen aan die jouw permanent verlossen van ongewenste haargroei. Na de eerste behandeling is er vaak al goed resultaat zichtbaar en na zes behandeling is het haar in 95% van de gevallen definitief verwijderd. Als vrouw begrijp ik dat ongewenste haargroei heel vervelend is. Daarom wil ik u graag helpen. Bekijk de pakketten of losse tarieven

Resultaat laser behandelingen

Binnen 1 a 2 weken na de laserbehandeling zullen de haartjes langzaam uit de huid groeien. Als u dit als storend ervaart, mag u deze haartjes scheren of knippen, maar ze vallen vanzelf uit. De haartjes groeien in 3 fases hierdoor is het noodzakelijk dat u om de 7 tot 8 weken een behandeling ondergaat. Hierdoor wordt elk haartje aangepakt door onze geavanceerde laser. Na gemiddeld 6 tot 8 behandelingen is 95% van de behandelde mensen pijnloos van hun ongewenste haargroei af.

Z

Definitieve ontharing met pijnloze behandelingen

Z
Nooit meer tijd kwijt aan scheren of waxen
Z

De geavanceerde techniek is geschikt voor alle huidtypen.

Z

95% van de behandelde mensen was in 6-8 behandelingen van haargroei af

Werkwijze definitief ontharen

w

Intake

Tijdens het intakegesprek zullen vragen gesteld worden over uw huidtype en haargroei klachten. Tevens willen wij graag weten hoe u hiermee omgaat, zodat wij de beste behandelingen kunnen bieden.

Voorbehandeling

Op de dag van de behandeling dient het gebied dat behandeld wordt, schoon en geschoren te zijn. Vrouwen, let op: tijdens de ongesteldheidsperiode bent u extra gevoelig. Plan de afspraken hier omheen.
}

Behandeling

De behandeling gaat relatief snel en varieert van een paar minuten tot een uur. De duur van de behandeling is afhankelijk van het gebied dat wordt onthaart. Meer weten? Neem dan contact op.

Nazorg

Na de behandeling, brengen wij verkoelende crème aan tegen de gevoeligheid. Binnen een paar minuten na de laserbehandeling kan de huid roodheid vertonen. Dit is een normale reactie.

Ervaringen van klanten

Heb tot nu toe 2 lazerbehandelingen gehad en ben tevreden met de resultaten!! Ik merk echt dat ik op sommige plekken amper hoef te scheren.
Arwa Arwa Al

Behandelingen zijn uitstekend en effectief! Yakout is erg vriendelijk, professioneel en stelt je op je gemak. Echt een aanrader!
Tamae Bastien

Yakout is een topvrouw! Resultaten van de laser zijn geweldig, geen haar of stoppel te vinden bij mijn oksels. Het is nu zo glad, love it. Een echte aanrader, dus wie wil laseren grijp je kans.
Amal El

Lose prijzen definitief ontharen

Boek 5 behandelingen en krijg 2 behandelingen gratis! Dat is 7 behandelingen voor de prijs van 5.

Oksels

€25,00

Gehele gelaat

€94,00

Buik

€90,00

Onderarmen

€100,00

Bovenbenen

€155,00

Bikinilijn

€80,00

Bikini totaal

€105,00

Onderrug

€90,00

Bovenlip

€20,00

Rondom tepels

€30,00

Bakkebaard

€35,00

Navel streek

€30,00

Bilnaad

€40,00

Gehele benen

€235,00

Schouders

€70

Nek/hals

€90,00

Handen & vingers

€45,00

Billen

€105,00

Gehele armen

€140,00

Oksels+bikinilijn

€105,00

Over de laser

Voor ontharing maakt Beauty Femmer Rotterdam gebruik van de dit Gentlelase Pro-U. Deze maakt gebruikt van een Alexandriet laser. voor een goed resultaat. Het apparaat koelt de huid terwijl u wordt behandeld door middel van Dynamic Cooling. Er wordt voor én na iedere puls gekoeld. Zo zijn behandelingen vrijwel pijnloos.

Zijn de behandelingen permanten?

Ja zeker. De behandelingen zijn effectief en definitief.

Doen de behandelingen pijn?

Nee, doorgaans niet. Tijdens de behandelingen wordt de plek waar wordt gelaserd tegelijkertijd gekoeld. Zo blijven de behandelingen aangenaam.

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig voor resultaat?

Na één behandling kunt u al verschil zien, maar het duurt 6-8 behandelingen voor alle haartjes definitief zijn verwijderd.

Zijn de behandelingen permanten?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Maak een afspraak

Beauty Femme Rotterdam

Bel ons

06 21954513

Adres

Korte Bajonetstraat 101
3014 ZR Rotterdam